Списание

20 идеи, за да направите вашата телевизионна зона грандиозна

Няма съмнение, че телевизионната зона на нашата къща е една от любимите ни зони… Това място, където се установяваме, когато се прибираме от работа, за да гледаме любимата си програма, сериал или филм.

04 март 2024

Ръководство за събаряне на стена - 6 неща, които трябва да имате предвид

Тези от нас, които са реновирали стари къщи, знаят за какво говорим: по-старите къщи често се характеризират с разпределение на помещенията, което просто вече не е подходящо днес.

04 март 2024

16 идеи за декориране на стени с дупки (и да изглежда много модерно)

В класическата архитектура има елемент, наречен ниша, който се състои от отворен отвор в повърхността на стена или стена и който обикновено е увенчан от полукръгла арка. Някога в тази дупка е била поставяна статуя или религиозен образ.

5 начина да охладите гореща спалня

Нямаме дори месец в лятото, а втората гореща вълна за сезона наближава полуострова. Малко можем да направим, за да избегнем жегата навън и понякога изглежда, че единственият вариант е да си останем у дома.

03 март 2024

Попълвайте празните пространства разумно: 7-те най-добри идеи

Ако един ден децата се изнесат и бившите им детски стаи станат ненужни, ако се преместите в по-голям апартамент, може би дори накрая в собствената си къща, ако се сменя работата и домашният офис вече не е необходим – във всички тези и много други слу…

03 март 2024

14 идеи за интегриране на всекидневна, трапезария и кухня по майсторски начин!

Фен ли сте на откритите пространства? Прегръщате ли пламенно най-космополитните теории, които защитават разрушаването на стени и създаването на среда? Ако отговорът на тези въпроси е да, това е вашата статия.

02 март 2024

23 евтини, но стилни идеи за ограда на вашата градина

Постигането на уединение у дома е много важно, вътре в къщата щорите и завесите са отговорни за осигуряването му, но извън къщата може да бъде трудно и скъпо. Без подходяща защита градината няма да убегне от любопитните очи на съседи и минувачи, така…

02 март 2024

25 прости идеи за гардероб, които можете да копирате веднага!

Знаете ли и това? Гардеробът е пълен и въпреки това не можете да намерите какво да облечете. По правило това не е защото имаме твърде много дрехи, обувки и аксесоари, а по-скоро защото ни липсва подходяща организация.

02 март 2024

14 идеи за подови настилки, които можете да поставите в дома си, без да харчите заплатата си

От пода до тавана, през стените, мебелите и аксесоарите, всеки елемент, който е част от дизайна и декорацията на вашия дом, има значение за постигане на уникален външен вид. Точно върху първия от тези елементи, почвата, искаме да се съсредоточим в та…

01 март 2024